Rendszertechnika Fejlesztő Kft.

Üvegházhatású gáz kibocsátási jelentések (ÜHG) Hitelesítése

Az EU Kibocsátás Kereskedelmi Rendszerében (EU ETS) érintett létesítményeknek a 2012. évi CCXVII. törvénynek valamint a 410/2012. (XII. 28.) Korm. rendeletnek és a 601/2012/EU rendeletnek megfelelően kell működniük. A vonatkozó jogszabályok kötelezik a létesítmények üzemetetőit, hogy éves jelentéseiket és kiosztáshoz kapcsolódó adatszolgáltatásokat erre akkreditált szervettel hitelesíttessék.

Társaságunk még 2006.-ban elsőként szerzett Hitelesítői engedélyt az OKTVF-től, és azóta folyamatosan végez Hitelesítési tevékenységet az iparág számos területén és , jelentős terület az energetikai létesítmények hitelesítése széntüzelésű erőművektől a városi fűtőművekig, átlagosan évi 50 létesítményt hitelesítettünk. Az ezeken a területeken megszerzett több éves hitelesítési tapasztalatainkra alapozva folytatjuk az EU ETS hatálya alá tartozó létesítmények ÜHG Hitelesítési tevékenységét, egy felkészült és tapasztalt Hitelesítői szakértő csapattal. Társaságunknak kiemelten fontos az energetikai szakterület és energetikai létesítmények hitelesítése így energetikai mérnökökkel biztosítjuk a hitelesítési feladatok komplex ellátását ezen a területen is.

Társaságunk a jogszabályi előírásoknak megfelelően (MSZ EN ISO 14065:2013 szabvány és 600/2012/EU rendelet) a Nemzeti Akkreditáló Hatóságnál lefolytatott megújító akkreditálási eljárás során akkreditált státuszát megerősítette a NAH-10-0005/2018 számon. Az akkreditációnk kibővítésre került az ingyenesen kiosztható kvóta igényéhez kapcsolódó adatszolgáltatás hitelesítésével.

környezetvédelem

Kapcsolódó dokumentumok:

Kapcsolódó link: